| Título : |
Restaurant service basics |
| Tipo de documento: |
texto impreso |
| Autores: |
Sondra J Dahmer, Autor ; Kurt W Kahl, Autor |
| Mención de edición: |
2da Ed |
| Editorial: |
John Wiley & Sons,INC |
| Fecha de publicación: |
2009 |
| Número de páginas: |
196 p |
| Il.: |
gráf: tbls |
| ISBN/ISSN/DL: |
978-0-470-10785-0 |
| Idioma : |
Inglés (eng) |
| Clasificación: |
Hotelería y turismo
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| Palabras clave: |
Hoteleria |
| Clasificación: |
640.43/D1318 |
| Resumen: |
Types of establishments, types of service and table settings. Before the guests arrive. Initiating the service. Serving the meal. Safety, sanitation, and emergency procedure. |
| Agroindustria : |
No |
| Agropecuaria : |
No |
| Ambiental : |
Si |
| Biologia : |
No |
| Forestal : |
No |
| Turismo : |
Si |
| Compra : |
Compra |
| Link: |
https://www.uea.edu.ec/pmb/index.php?lvl=notice_display&id=311 |
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