Título : |
Restaurant service basics |
Tipo de documento: |
texto impreso |
Autores: |
Sondra J Dahmer, Autor ; Kurt W Kahl, Autor |
Mención de edición: |
2da Ed |
Editorial: |
John Wiley & Sons,INC |
Fecha de publicación: |
2009 |
Número de páginas: |
196 p |
Il.: |
gráf: tbls |
ISBN/ISSN/DL: |
978-0-470-10785-0 |
Idioma : |
Inglés (eng) |
Clasificación: |
Hotelería y turismo
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Palabras clave: |
Hoteleria |
Clasificación: |
640.43/D1318 |
Resumen: |
Types of establishments, types of service and table settings. Before the guests arrive. Initiating the service. Serving the meal. Safety, sanitation, and emergency procedure. |
Agroindustria : |
No |
Agropecuaria : |
No |
Ambiental : |
Si |
Biologia : |
No |
Forestal : |
No |
Turismo : |
Si |
Compra : |
Compra |
Link: |
https://www.uea.edu.ec/pmb/index.php?lvl=notice_display&id=311 |
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